Logowanie Rejestracja
Masz pytanie?

Hydrolat lawendowy

Cena:29.00PLN
Netto:23.58PLN(Vat 23%)
Dodaj do koszyka
Ilość:-1+
masz pytania?
 
Ocena:5.00, Głosy:1

Hydrolat lawendowy pozyskiwany jest w procesie destylacji kwiatów lawendy parą wodną. Destylujemy metodą tradycyjną w miedzianym alembiku. Możecie być pewni, że nasz hydrolat jest wysokiej jakości wodą lawendową, którą destylujemy w proporcjach maksymalnie 1:1,5, czyli z jednego litra gęsto ugniecionych w kolumnie alembika kwiatów lawendy uzyskujemy do 1,5 litra hydrolatu.

Produkt naturalny. Nie zawiera konserwantów. Przechowywać w zacienionym i chłodnym miejscu.

Nasz hydrolat może być wykorzystywany jako surowiec kosmetyczny. Posiadamy kartę charakterystyki. Firmy kosmetyczne zainteresowane zakupem prosimy o kontakt. 

 

Pojemność 100 ml.

 

Komentarze

  • Aneta2019-09-20 07:28

    Skuteczność produktu przeszła moje oczekiwania. Doskonały!

  • Agnieszka2019-02-20 12:58
     

    Doskonały dla mojej naczynkowej cery :-). Polecam!

Komentarz
Ocena:
  • Dodaj link do:
  • digg.com
  • delicious.com
  • wykop-pl
  • facebook.com